Werkwijze

Als natuurcoach ben ik er voor jou in het moment. Ik creëer een veilige, professionele setting in de natuur zodat jij volledig jezelf kunt zijn. Alles mag hierin gezien, gevoeld en besproken worden. Als coach ben ik blanco en luister ik zonder oordeel. Ik begeleid je op een rustige manier naar meer zelfbewustzijn, en naar meer in je lichaam en uit je hoofd komen. De natuur helpt je te ontspannen en beter bij je gevoel te komen. De wandeling helpt je om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen: wat vast lijkt te zitten in je hoofd, komt ook in beweging. We zetten de natuur in als spiegel en gebruiken materialen uit de natuur als symbolen voor wat er in jou leeft op dit moment.

Mijn taak als coach is om wat onbewust al aanwezig is bewust te maken. Het gaat om je eigen wijsheid, de antwoorden komen uit jezelf. Ik stel alleen de juiste vragen op het juiste moment. Ik breng helderheid in de antwoorden, spiegel wat ik zie, vat samen wat ik hoor en houd een duidelijke lijn vast. Het is geen zoektocht naar een oplossing, maar vooral stilstaan bij wat er is. Dat te zien, voelen en omarmen. Omarmen betekent dat je niet meer vecht tegen de huidige situatie, tegen het probleem waar je mee zit. Vanuit een ontspannen houding tegenover wat er nu is, kijken we vervolgens wat er voor verandering mogelijk is en werken daar naartoe. Aan het einde van het traject heb je handvatten, tools en inspiratie om de verandering in je leven echt in te gaan zetten.

Back To Top